Stem voor telefoonboodschappen

Stem voor telefoonboodschappen

Uw telefoonboodschap als professioneel visitekaartje

hgicemzfiq2.png

Wanneer klanten naar uw bedrijf bellen willen ze vriendelijk, efficiënt en snel geholpen worden. Daarom is het belangrijk dat een eerste telefonisch contact optimaal verloopt. Een professioneel ingesproken telefoonboodschap kan al een groot verschil maken in perceptie. Het is als het ware een auditief visitekaartje voor uw bedrijf. Daarom is Geert Houck uw ideale stem voor telefoonboodschappen. Dat kan vanaf 30€/boodschap (minimumafname 3 stuks). 

Telefoonboodschap op maat

3ihpn2ndx0o.png

Voice-over stem Geert Houck kan u op maat ingelezen telefoonboodschappen leveren. Daarbij kan het gaan om een eenvoudige boodschap voor antwoordapparaat of voicemail, maar even goed om een uitgebreid systeem van "interactive voice response" (IVR). Daarbij krijgt uw klant boodschappen te horen met een keuzemenu.

Het is van het grootste belang dat de stem die u daarvoor gebruikt menselijk klinkt, telkens dezelfde is en een gevoel van vertrouwen uitstraalt. Boodschappen die ingesproken zijn door verschillende stemmen of met een regionaal gekleurde uitspraak komen heel onprofessioneel over.

Voor elke telefooncentrale

telefooncentrale.jpg

De meeste moderne telefooncentrales (Telenet, Proximus, Siemens,...) kunnen op een eenvoudige manier geprogrammeerd worden. Geert Houck kan u de bestanden (de zogenaamde 'voice-prompts') leveren die u nodig hebt, in het gewenste bestandsformaat (doorgaans WAV 8kHz, 16 Bit, Mono, tenzij anders gewenst). Hij kan u ook helpen met het schrijven van de teksten waarmee u uw klanten wilt verwelkomen.

Meertalige boodschappen

small_b05hp32sixb.png

Bedrijven doen alsmaar meer zaken in een internationale context. Ook voor uw buitenlandse of anderstalige klanten wilt u een goed telefonisch onthaal. Voice-over stem Geert Houck kan u teksten leveren in het Nederlands, Frans, Engels en Duits..

 

Nog een vraag?

small_1437482357_circle-social_email_outline_stroke.png

Elk project heeft zijn eigen noden en wensen. Neem daarom contact op en specifieer zo duidelijk mogelijk wat u wenst. Hoeveel boodschappen (voice-prompts) wilt u? In welke talen? Wenst u alle boodschappen in één bestand (zodat u ze zelf in het gewenste formaat kunt knippen) of wilt u alle voice-prompts kant en klaar aangeleverd?

 

Hieronder kunt u horen hoe telefoonboodschappen klinken van voice-over stem Geert Houck:

 

Neem gerust contact op voor een op maat gemaakte offerte.

 

 

 

 

Hoe klinkt voice-over stem?

In deze korte demo krijgt u een overzicht van wat Geert allemaal in zijn mars heeft: van bedrijfsfilms over telefoonboodschappen tot e-learning:

Op deze pagina vindt u nog veel meer voorbeelden, met verschillende stijlen van inlezen.

 

De klanten van Voice-Over Stem:

En nog vele anderen...